Karencag | Дата: Воскресенье, 05.10.2014, 20:17 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| How's by you? Я Карен , 20 років У мене виникли тривогу нападу... Я відкрив новий інформаційний портал про симптоми і викликає занепокоєння , безсоння і депресії Ось деякі з моїх думок - Ключ розмежування почуття тривоги від законних побоювань в тому , що частота , тривалість та інтенсивність тривоги значно переважують ймовірність того , що небезпечної події . Найбільш поширений тип тривоги узагальнюється тривожний розлад . Це передбачає часте занепокоєння , неспокій і побоювання з приводу різних заходів , у тому числі щоденних завдань вже згаданих . Опції для професійної допомоги включають : ваш GP , який може направити вас до найбільш підходящих послуг для вашої родини , якщо ви не знаєте , куди йти ; шкільні консультанти ; керівні cousellors ; психологи - вам не потрібно напрямок , але ваш GP могли б рекомендувати кого ; телефони довіри для батьків або Lifeline ( 131114 ) ; Ваш місцевий центр охорони здоров'я співтовариство; місцеві служби охорони психічного здоров'я. Що викликає тривожні розлади ? Там немає жодного причиною тривожних розладів , але дослідники виявили ряд факторів ризику , які , здається , привертають деякі з нас до тривожності : історії сім'ї . Тривожні розлади , як правило , працюють в сім'ях , припускаючи , що є генетичний фактор брав участь у процесі. Дослідження показують , що якщо один близнюк має тривожний розлад , другий близнюк частіше мають тривожний розлад , ніж якби вони були пов'язані. Особисті якості. Дослідники вважають , люди , які інтроверт , перфекціоністи , мають низьку самооцінку і погані навички виживання можуть бути схильні до тривожних розладів . Біохімія . Деякі люди , які схильні до тривожності може мати занадто багато або занадто мало нейротрансмітерів в головному мозку , в результаті чого нормальна тривога виробництву шляху занадто гостро реагувати. Серотонін і гамма аміномасляної кислоти ( ГАМК ) є двома з нейромедіаторів , які можуть бути залучені, хоча їх точна роль ще погано вивчені. Фізичне нездоров'я. Деякі поточні стан здоров'я, такі як хвороби серця , діабет і гормональні проблеми були пов'язані з anxiety.Substance використання. Алкоголь і наркотики - такі як канабіс або амфетамінів - може привести до людей розвивати занепокоєння . Навіть кофеїн може погіршити симптоми тривоги . Стресові події. Стресові життєві події - наприклад , аварія відносини; стрес робота ; переїзду ; сексуальне, фізичне або емоційне насильство ; або смерть коханої людини - може викликати занепокоєння у деяких людей. Узагальнена тривожний розлад є серйозним захворюванням , яке потребує лікування у досвідченого психіатра . ТІМБЕРЛАЙН Knolls Житловий центр лікування є лідером в лікуванні жінок і дівчаток- підлітків для тривожних розладів , розладів харчування , та інші супутніх розладів . Дізнатися більше про узагальненої лікування тривожного розладу . Теорія Вимирання виходить з класичної моделі кондиціонування , в яких безумовний подразник є ситуація , місце , або людина, яка спочатку викликав страх ( безумовний відповідь ) , наприклад , укусу собаки . Завдяки процесу стимулювання узагальнення , бояться реакції стають дізнався ( умовний рефлекс ) і виробляються на інші подразники , наприклад , собак , що не небезпечні ( умовні подразники ) . Через aversiveness умовноїреакції , страшні обличчя мотивовані, щоб уникнути умовних подразників , зміцнюючи тим самим реакцію уникнення , а також переконання , що звільнення від страху приходить тільки від ухилення . Важливо знайти способи зменшити стрес і тривогу - на високих рівнях вони можуть бути шкідливі і можуть бути пов'язані з хронічним захворюванням . Ваші близькі друзі і сім'я можуть помітити стрес ефекти і занепокоєння чинять на якість вашого життя . Поверніться до них , коли ви готові шукати рішення. Це може бути корисно поділитися тим , що ви відчуваєте з ними , і вони можуть бути в змозі надати підтримку. Будь ласка , прокоментуйте мою тему !
[url=http://www.anxietymeds.n.nu/]panic attack after eating weed[/url]
|
|
| |